Excite

Vier vakantie in de Ardennen

De Ardennen zijn populair als vakantiebestemming. Dit uit zich nu ook in het aantal aanbieders in vakantiehuizen dat zich specifiek op de Ardennen richt. Zo is er sinds kort ArdennenXL.com, met een aanbod exclusief in de Ardennen. Vanaf nog geen 300 euro per week slaap je in een luxe vakantiehuis of –chalet, midden in de Ardennen.

Wil je het liever luxe? Superdeluxe zijn de vakantiehuizen in de Ardennen voor een paar duizend euro per week. Je hebt dan wel ruimte voor tien tot twintig personen, een vrijstaande, zeer luxe villa, en natuurlijk extra’s, zoals een zwembad en/of jacuzzi en/of sauna. Als je dit iets te duur is, dan kun je kijken naar het aanbod in XL-huizen.

ArdennenXL heeft een groot aanbod huizen voor meer dan veertien personen. Vanaf zo’n duizend euro per week heb je een vrijstaande villa met open haard, sauna of jacuzzi en – als je geluk hebt – een eigen zwembad. Zo heb je in het Ardense Manhay Le Chalet des Thermes. Behalve open haard en zwembad heb je er een groot terras en je eigen hot tub. Ook is er een hamam aanwezig. Hier betaal je zo’n 995 euro per week voor. Deel dat door veertien (het aantal mensen dat in de villa kan slapen) en je hebt de ultieme luxevakantie in de Ardennen voor weinig geld.

Behalve ArdennenXL.com heb je nog meer websites die een aanbod vakantiehuizen in de Ardennen hebben. Je kunt bijvoorbeeld ook terecht in één van de vakantieparken die het gebied rijk is. Toch beleef je de Ardennen voornamelijk buiten. Boek dus een vakantiehuis in de Ardennen vanuit waar je heerlijk het Ardenner gevoel krijgt.

Afbeelding: Flickr, Toprural

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019