Excite

Vier vakantie in Egypte

Meer dan negentig procent van de oppervlakte van Egypte bestaat uit woestijn. Het spreekt dan ook voor zich dat je tijdens je bezoek aan Egypte woestijn tegenkomt. Je kunt het zandlandschap verkennen tijdens een jeepsafari, of kiezen voor een authentieke ervaring op kamelen of dromedarisen.

Ben je vervolgens toe aan water, dan kun je – behalve in het resort of hotel waar je in verblijft – terecht in de wereldberoemde rivier de Nijl. Deze smalle maar lange stroom mondt uit in het Nassermeer. Tijdens je bezoek aan Egypte is het zeker aan te raden om een tocht te maken over de rivier de Nijl.

Om alle prachtige plaatsen langs de rivier de Nijl te kunnen bewonderen, heb je waarschijnlijk wel meer dan één vakantie nodig. In totaal loopt de rivier 1250 kilometer van de Soedanese grens tot aan de Middellandse Zee. Bekijk tijdens je toch de kalksteenoevers, de moerassen en de lagunes. Je zult verrast zijn door de schoonheid van alles wat aan de rivier grenst.

Bij het samenstellen van je reis naar Egypte kun je behalve diverse excursies ook andere arrangementen boeken. Kies je voor een eenvoudig hotel als startpunt voor een rondreis of wil je je vakantie liever doorbrengen in een luxe resort? Een keer overnachten in de woestijn behoort bovendien ook tot de mogelijkheden.

Ontdek voor je reis naar Egypte nog meer mogelijkheden en stel daarna je ideale vakantie samen. Laat je straks verrassen door droombestemming Egypte!

Afbeelding: Flickr, ReneKr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020