Excite

Vier vakantie in hotels in Torremolinos

Heb je altijd gedacht dat Torremolinos alleen in stripboeken bestond? Dan zal deze vakantie je zeker een aantal flinke verrassingen opleveren. Torremolinos bestaat namelijk echt en het ligt in Spanje. De stad is prachtig en het is dan ook niet verwonderlijk dat hier talloze luxe hotels te vinden zijn. En als je dan toch naar Torremolinos gaat, dan is een verblijf in zo’n luxe hotel toch wel een must!

Het is vast handig om vooraf een beetje te weten waar je op moet letten, dus we hebben vast een paar mooie opties voor je uitgezocht. Neem bijvoorbeeld het Gran Hotel Cervantes. Dit hotel heeft een buitenzwembad en licht lekker dicht bij de luchthaven. Ook La Bateria en Palaio de Ferias y Congresos zijn dichtbij. Bovendien heeft het hotel eveneens een kinderclub, een restaurant en een mooi binnenzwembad. De kamer zijn voorzien van een eigen badkamer.

Een andere mooie optie is Hotel Isabel. Dit hotel is voorzien van een buitenzwembad en ligt in dezelfde omgeving als Gran Hotel Cervantes. Het hotel heeft een eigen wasserij, koffiegelegenheid, een draadloze internetverbinding die je gratis kunt gebruiken en elke kamer beschikt over een balkon, gratis internet en een tv met alle tv-kanalen via de satelliet.

Torremolinos is echter, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, een heel populaire vakantiebestemming. Je kunt dus maar beter je hotels zo vroeg mogelijk reserveren, zodat je niet voor dichte deuren komt te staan. Dan kan het namelijk best zijn dat er in de wijde omgeving niet zoveel meer te vinden is!

Afbeelding: Flickr account mongan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020