Excite

Vier vakantie in Venezuela

Op nog geen tien uur vliegen van Amsterdam vind je het Zuid-Amerikaanse Venezuela. In dit prachtige land kun je uitstekend snorkelen en duiken. Ook een bezoek aan het regenwoud behoort tot de mogelijkheden. Verder vind je in Venezuela de mooiste watervallen, waaronder de hoogste van de wereld.

Venezuela is ook een land van resorts. Wil je een keer een heerlijke all-inclusivevakantie boeken, dan kan dit prima in Venezuela. Je kunt bijvoorbeeld een kamer in een resort boeken op Isla Margarita, een heerlijk eiland van Venezuela waar je hotels in alle prijsklassen vindt. Bovendien is het eiland erg bijzonder en daarom ook de moeite van het bezoeken waard.

Een vakantie naar Venezuela duur? Het zal je nog verrassen hoe weinig geld je in Venezuela kwijt bent voor standaardboodschappen. Zo kun je voor nog geen tien cent per liter benzine tanken, waarmee een rondreis per auto wel erg betaalbaar wordt. Een biertje heb je voor minder dan vijftig cent op vakantie-eiland Isla Margarita. Winkelen kun je belastingvrij op het eiland, wat het tot een waar shoppers paradise maakt.

Een andere aanrader om in Venezuela te bezoeken is nationaal park Canaima. Hier vind je de eerder genoemde hoogste waterval ter wereld. Ook is het de plek waar je de bijzondere tafelbergen kunt zien. Sowieso is een rondreis door Venezuela aan te raden om zoveel mogelijk van de indrukwekkende natuur en mooie stranden te zien.

Of je nu voor een zonvakantie op Isla Margarita gaat of het vasteland van Venezuela, hier vakantie vieren is een heerlijke ervaring.

Afbeelding: Flickr, jopimalg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020