Excite

Vier vakantie op Bonaire

Bonaire ligt vor de kust van Venezuela en is één van de drie ABC-eilanden. Samen met Saba en Sint-Maarten vormt het bovendien een eilandengroep die Caribisch Nederland wordt genoemd. Ontwijk de vele toeristen op Aruba en Curaçao en kom een keer naar Bonaire!

De duiksport is slechts één van de watersporten die je op Bonaire kunt beoefenen. Zo is het ook mogelijk om te (leren) windsurfen, kitesurfen en waterskieën. Snorkelen en duiken is overigens extra mooi aan de westkust van Bonaire, waar een aaneengesloten koraal met diverse koraalvissen te vinden is.

Voor iedereen die wat minder fanatiek is zijn er de prachtige stranden waar je heerlijk kunt zonnen. De temperatuur is er meer dan geschikt voor en de stranden van Bonaire zijn paradijselijk mooi. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nationale park Washington Slagbaai. Hier kun je diverse routes volgen om onder andere leguanen en roze flamingo’s te bewonderen.

Wil je je vakantie naar Bonaire boeken, dan is het handig om te weten wat voor vakantie je er wil vieren. Voor een strandvakantie ga je namelijk liever naar de rustige kust aan de zuidwestelijke kant van het eiland. De noordoostzijde is juist weer wat ruwer. Je kunt ook kiezen voor een verblijf in de buurt van de grotten van Bonaire. Ook handig: kijken naar de aanbiedingen voor een vakantie op dit mooie eiland.

Klaar om te boeken? Dan is hier nog een laatste tip voor een prachtig uitje tijdens je bezoek aan Bonaire: het eiland Klein Bonaire. Ontdek zelf waarom dit dé droom is van snorkelaars en duikers.

Afbeelding: Flickr, queulat00

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020