Excite

Vijf redenen voor Noord-Amerika

Ben je een natuurliefhebber, dan wil je zeker naar Noord-Amerika. Zowel de Verenigde Staten als Canada staan bekend om hun natuurschoon. Het hoogtepunt is het in het westen van Amerika gelegen natuurwonder de Grand Canyon. Aan de westkust van Noord-Amerika vind je bovendien talloze nationale parken.

De twee volgende redenen om naar Noord-Amerika te gaan zijn de grootsheid van de landen en de vriendelijke inwoners. De grootsheid valt met name in de Verenigde Staten letterlijk te nemen. Dit is natuurlijk het land van Supersize Me. De gebouwen zijn enorm, het eten komt in grote porties en winkelen doe je ook uitgebreid. Dit en de open houding van de Canadezen en Amerikanen moet je zelf een keer ervaren hebben.

Een vierde reden voor een vakantie naar Noord-Amerika zijn de geweldige pretparken die je hier vindt. Disneyworld bijvoorbeeld, aan de kust bij Orlando. Vind je Disneyland al groot, dan zul je hier je ogen uitkijken. Er zijn maar liefst vier parken in Disneyworld, waarbij sommigen via speciale monorails of boten bereikbaar zijn. Zelfs een junglesafari met echte dieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kun je in Noord-Amerika de hoogste en snelste achtbanen berijden.

Het klimaat tot slot is de vijfde reden om naar Noord-Amerika te gaan. Wat je ook zoekt, hier is het te vinden. Wil je sneeuw, dan trek je de bergen in. Wil je zon, zee en strand, dan ga je de enorme kustgebieden af. De mooiste herfst (of Indian Summer) beleef je in Canada.

Waar wacht je nog op? Boek snel die reis naar Noord-Amerika!

Afbeelding: Flickr, C.G.P. Grey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020