Excite

Vijf redenen voor Normandië

Een eerste reden om Normandië te bezoeken is de heerlijke temperatuur. In dit prachtige deel van Frankrijk is het over het algemeen zonnig en warm, zeker in het voorjaar en de zomer. Ga je dus je zomervakantie plannen, denk dan vooral aan Normandië. Bovendien kun je hier heerlijk genieten van de natuur, wat alweer een tweede reden is om Normandië te bezoeken.

Normandië is zeer divers. Of je nu gaat voor een autovakantie, een rondreis, een vakantie met het gezin, een campingbezoek of een luxe spavakantie, in Normandië heb je voor alles een mogelijkheid. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis, of neem deel aan een actieve reis. Ook een weekendje weg naar Normandië kan prima.

Een vierde reden om Normandië te bezoeken is vanwege de prachtige dorpen en bezienswaardigheden die je hier aantreft. Zo zijn vijf van de mooiste dorpen in Frankrijk in Normandië te vinden. Daarbij telt de streek drie plaatsen die op de werelderfgoedlijst van Unesco zijn geplaatst. Tel daar de vele kastelen, abdijen en kathedralen bij op en je hebt voor tien vakanties genoeg te bezichtigen.

Evenementen zijn tot slot de vijfde reden om een bezoek te brengen aan Normandië. Of je nu gaat voor een teamuitje of een uitdaging met zijn tweeën of alleen, het kan in Normandië. Bezoek bijvoorbeeld het circuit van Deauville of Cabourg, het avonturenpark van Deauville of ga quadrijden, of paintballen. Verder kun je een avontuurlijk parcours door de bomen volgen en de stranden af om daar aan activiteiten deel te nemen.

Als deze vijf redenen je nog niet hebben overtuigd, dan zijn er gelukkig nog meer om Normandië te bezoeken. Ontdek ze zelf en boek nu je reis naar Normandië.

Afbeelding: Flickr, b. roveran

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020