Excite

Vind de goedkoopste lastminute naar Turkije

Lastminute vakanties naar Turkije zijn populair. Wij Nederlanders willen in de winter niets liever dan er even tussenuit naar een lekker warm land. Het liefst zo goedkoop mogelijk. Ook daarom is Turkije een populaire bestemming voor lastminute vakanties. De allergoedkoopste lastminutes boek je naar Turkije.

Omdat het aanbod groot is, is nog een heel karwei om de goedkoopste lastminute te vinden. Maak daarom gebruik van vergelijkingssites die voor je op een rij zetten welke lastminutes naar Turkije het goedkoopst zijn. Een handige website die dit doet is lastminuteturkije.net. Eerst kies je hier de plaats in Turkije waar je graag naar toe wilt. Je kunt kiezen tussen Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris en Side, wat de meest populaire en goedkope bestemmingen van Turkije zijn.

Vervolgens verwijst Lastminute Turkije je naar de aanbieders die de meest goedkope lastminutes naar deze plaatsen aanbieden. Vaak staan tussen dit rijtje Ferio, Corendon, Sunweb en Jiba. Over het algemeen vind je bij deze vakantieaanbieders de allergoedkoopste lastminutes naar Turkije.

Eén van de goedkoopste vakanties die op dit moment wordt aangeboden naar Turkije is een 8 daagse rondreis in Cappocië vanaf slechts 179 euro. Op het programma staan vele bezienswaardigheden waaronder Mevlana Museum, Sulthanhan Keravenserai Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), dal van de monniken, de Turkse Riviera en de antieke stad Perge.

Naast een zonvakantie of een rondreis, kan een stedentrip in Turkije natuurlijk ook. Een lastminute naar Istanbul hoeft ook niet veel te kosten. De voordeligste reis naar Istanbul van bijvoorbeeld Corendon is een kort stedenstripje van twee dagen vanaf 184 euro. Je kunt dus zelfs gewoon een weekendje naar Turkije.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jason Puddephatt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021