Excite

Vind goedkope vliegtickets

Vaak is de reis naar je bestemming één van de grootste uitgaven op vakantie de. Goedkope vliegtickets zijn dan ook een interessante manier om op kosten te besparen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dat te doen. Met deze tips vind je goedkope vliegtickets ongeacht je bestemming.

Vergelijkingssites

Het toverwoord is vergelijken. Stel dat je al precies weet waar je heen wil. Vergelijk dan dezelfde route op verschillende vergelijkingssites, zoals Skyscanner, Kayak en Expedia. Deze onafhankelijke sites verzamelen data van verschillende vliegtuigmaatschappijen. Door ten minste drie van deze vergelijkers te gebruiken, krijg je een breed aanbod. Selecteer de goedkope vliegtickets op de vliegroute van jouw keuze, maar boek nog niet!

Vliegmaatschappij

Ga met de informatie die je net hebt verzameld naar de website van de aanbieder van de vlucht. Wanneer je direct bij de vliegmaatschappij boekt, ben je vrijwel altijd goedkoper uit. Het prijsverschil is vaak maar een paar tientjes, ondanks claims dat er geen extra kosten worden gerekend. Vergelijk de prijs voordat je boekt nog wel even met de prijs op de vergelijkingsite, en kies natuurlijk voor de goedkoopste.

Reisbureau

Neem contact op met een reisbureau voor een laatste prijscheck. Zoek online naar een reisbureau dat de laagste prijs garandeert voor vluchten, zoals studentenreisbureaus en dergelijke. Vraag dan voor de prijs op de dag en tijd dat je jouw goedkope vliegtickets online hebt gevonden. Wanneer het reisbureau jou aan duurder aanbod doet, vertel dan wat je online voor prijs hebt gevonden. Soms kan de reisadviseur daar nog een paar tientjes onder gaan zitten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019