Excite

Vind goedkope vliegtickets voor Frankrijk

Overal in Frankrijk kun je wel luchthavens vinden. Er zijn er in totaal rond de vierhonderd, maar velen daarvan zijn niet via een internationale vlucht te bereiken. Je kunt wel rechtstreeks vliegen naar steden zoals Parijs, Lille, Toulouse, Cannes, Bordeaux en Lyon. Op deze luchthavens kun je ook overstappen naar minder grote steden, maar je kunt ook het openbaar vervoer gebruiken. Een vlucht duurt vanaf Schiphol, Brussel of Düsseldorf ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. De precieze tijd is afhankelijk van de plek waar je heen vliegt.

Je kunt heel gemakkelijk goedkope vliegtickets vinden voor je bestemming in Frankrijk. Goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals RyanAir, Transavia en EasyJet vliegen vrijwel dagelijks naar de verschillende steden in Frankrijk. Als je op vreemde tijdstippen vliegt, zoals bijvoorbeeld heel laat of heel vroeg, kun je ook nog erg veel besparen. Let er wel op dat je bij goedkope vliegmaatschappijen wel vaak extra betaalt voor de bagage.

Doorgaans komen de nieuwe aanbiedingen voor vluchten naar Frankrijk op een dinsdag of woensdag en dit zijn dan vaak ook de goedkoopste vliegdagen. Het kan zeker lonen om op deze dagen te vliegen, aangezien je dan doorgaans ook veel minder zakenmensen hebt die vliegen. Ook het boeken van een vlucht online kan heel erg in de kosten schelen. Ook kan het een verschil maken als je vanuit Düsseldorf of Brussel vertrekt in plaats van Schiphol.

Afbeelding: Flickr account Pex Cornel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021