Excite

Vind goedkope vliegtickets voor Marokko

Marokko heeft zestien internationale luchthavens, waarvan de luchthaven Marokko is Mohammed V International Airport de belangrijkste is. Deze is gelegen bij de stad Casablanca en jaarlijks komen er veel toeristen op deze luchthaven. De meeste andere grote steden zijn ook rechtstreeks te bereiken vanuit Nederland, België of Duitsland. Vliegtuigmaatschappijen zoals Royal air Maroc en KLM vliegen naar deze bestemmingen.

Om een goedkope vliegticket te vinden naar Marokko is het van belang om de prijzen goed met elkaar te vergelijken. De gemiddelde prijs van een retourticket is rond de 340 euro, maar dit kan in de zomermaanden al snel oplopen. Om te besparen op je vliegticket kun je ervoor kiezen om onderweg ergens over te stappen. Je bent dan wel wat langer onderweg.

Ook een mogelijkheid is om een vliegtickette boeken voor Malaga. Je kunt dan met de boot naar Marokko gaan. Dit betekent dat je geld kunt besparen op je vliegticket, maar de reistijd is wel een stuk langer. Ook moet je dus nog een bootticket kopen. Deze optie is overigens vooral handig voor mensen die naar Tanger willen vliegen.

Blijf alert op de prijzen van de vliegtickets. Soms kan het al schelen om een dag eerder of later te vertrekken. Bekijk daarom altijd verschillende opties, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten van de vliegtickets naar Marokko zijn.

Afbeelding: Flickr account qytech

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020