Excite

Vind hotels in het prachtige Oostenrijk

Oostenrijk heeft ontzettend veel te bieden voor de toeristen. In de zomer kun je erheen voor mooie wandelingen in de natuur of een leuke stedentrip. In de winter is Oostenrijk vooral geschikt voor de wintersport. Er zijn erg veel skigebieden en de après-ski is er ook erg gezellig.

Een stedentrip kun je maken in de hoofdstad Wenen. Deze stad is gelegen aan de Donau en er hangt een gezellige sfeer. Ook leuk is de stad Salzburg. Deze stad staat wereldwijd bekend om de barokarchitectuur. De binnenstad is enorm goed gewaard gebleven. Andere leuke steden in Oostenrijk zijn Graz en Linz. In alle steden kun je wel goede hotels vinden. Veel hotels zijn op loopafstand van de bekende bezienswaardigheden.

Natuurlijk is de natuur ook zeer de moeite waard. Skiën kan bijvoorbeeld heel goed in de Alpen, maar ook in de zomer kun je hier prima terecht voor mooie wandelingen of fietstochten. Ook zijn er verschillende nationale parken in Oostenrijk waar je goed heen kunt, zoals Hohe Tauern Nationaal Park en Kalkalpen Nationaal park. Kom hier heerlijk tot rust en geniet van de omgeving. Alle natuurgebieden bevatten natuurlijk ook veel hotels en andere overnachtingsmogelijkheden. In de skigebieden gelden er vaak leuke aanbiedingen tijdens de winter, zodat je extra voordelig kunt overnachten.

Zoals je ziet zijn er erg veel opties om in Oostenrijk te verblijven. Overal in het land vind je wel een aantal leuke hotels. De belangrijke vraag is nu: waar ga jij graag heen? Zoek het uit en geniet in Oostenrijk!

Afbeelding: Flickr account rob_grant

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021