Excite

Vind je beste ticket naar Bangkok

Bangkok bruist, en je merkt pas echt wat dat betekent als je er zelf bent geweest. Met de goed betaalbare vliegtickets is dat voor bijna iedereen weggelegd. New York mag dan misschien de naam hebben van de stad die nooit slaapt; Bangkok doet er niets voor onder. Al vanaf vijfhonderd euro vlieg je erheen, dus wat houdt je tegen?

Vanaf Amsterdam vlieg je in zo’n vijftien uur naar de Thaise hoofdstad. Bangkok ligt ver, maar toch betaal je voor een ticket niet veel meer dan voor een ticket naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Als je slim bent, boek je je vliegticket naar Bangkok ruim op tijd. In sommige gevallen kun je dan al voor vierhonderd euro een retourticket naar Bangkok krijgen.

Boek je een vlucht vanaf Dusseldorf of Brussel, dan zou je niet alleen geld, maar ook eventueel vlieg- of overstaptijd kunnen besparen. Vergelijk altijd goed de tarieven op de bekende vergelijkingssites, zodat je niet te veel betaalt. Het geld dat je bespaart kun je dan weer mooi uitgeven aan ritjes met de tuk-tuks, taxi’s en taxifietsen. Zo zie je Bangkok ook eens op een andere manier.

Vervoer vanaf de luchthaven naar het centrum is er in Bangkok gelukkig ook voldoende. Bangkok kent namelijk een uitgebreid – en ook nog eens heel gevarieerd – openbaar vervoersnetwerk. De bussen hebben er airconditioning, wat geen overbodige luxe is. Verder heb je er nog een metro, de Skytrain, die in tegenstelling tot standaardmetro’s niet ondergronds is. Vlieg dus binnenkort naar Bangkok en ervaar de avontuurlijke drukte van de stad.

Afbeelding: Flickr, temp13rec.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020