Excite

Vind je hotel in Granada en Sevilla

Het vroegere Moorse tijdperk heeft zijn sporen achtergelaten in het Zuid-Spaanse Granada. Bewonder hier de prachtige architectuur, snuif cultuur op en geniet van de indrukwekkende natuur en de mediterrane sfeer.

Het opvallendste van de stad is Alhambra, een indrukwekkend Moors bouwwerk en tevens een van de voornaamste toeristische attracties van Spanje. Behalve een fort heeft het complex meerdere paleizen en een tuin die je niet anders kunt omschrijven van paradijselijk. Kortom: zeker de moeite van een bezoek waard.

Voordat je van alle bijzonderheden van Granada komt genieten, moet je nog even op zoek naar accommodatie in deze stad. Gelukkig is het aanbod uitgebreid en divers. Zowel in het centrum van de stad als in de buitenwijken vind je hotels, pensions en bed & breakfasts. Ook zijn er diverse campings in de buurt te vinden, waaronder campings met bungalows en chalets.

Tot slot heb je in Granada nog de mogelijkheid tot het huren van een appartement. Het voordeel hiervan is dat je al snel op je vakantie bespaart. Niet alleen kun je zelf koken, je kunt het appartement vaak met een groep delen. Zo deel je de overnachtingskosten door het aantal personen in het appartement en ben je goedkoper uit. Natuurlijk helpt het altijd om goed op aanbiedingen te letten, voor zowel appartementen als voor andere accommodatie.

Afbeelding: Flickr, Vvillamon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020