Excite

Vind je hotel in Hongkong

Hongkong bestaat uit honderden eilanden en grenst aan de Zuid-Chinese Zee. Vanuit Hongkong kun je een uitstapje maken naar China. Wil je een hotel boeken in Hongkong, kijk dan eerst wat je het meest aanspreekt om te gaan doen in de stad. Elk deel van Hongkong heeft namelijk zijn eigen charme.

Kowloon is een populair deel van Hongkong. Hier vind je oneindig veel winkels, winkelcentra, supermarkten, markten en restaurants. Hotels zijn hier ook in overvloed. Je kunt ook overnachten op Hong Kong Island, het eiland onder Hongkong. Je kunt hier naar ‘The Peak’, een hoog uitkijkpunt met winkelcentrum en een groots uitzicht over Hongkong.

Op Lantau vind je Disneyland Hongkong. Verder is dit eiland ook de plek waar je de Tian Tian Boeddha vindt. Je vindt hier veel luxehotels. Je kunt hier onder andere verblijven in het Disney Hollywood Hotel, met veel extra’s voor kinderen en gethematiseerde kamers. Ook heeft het prachtige tuinen waar je doorheen kont wandelen.

De meeste toeristen wordt aangeraden om een hotel te boeken in Kowloon. Je slaapt dan midden in het bruisende centrum van Hongkong en kunt met de metro naar alle andere delen van Hongkong komen. De service is in Hongkong, met name in de middenklasse en tophotels, uitmuntend. Deuren worden al buigend voor je open gehouden en geen verzoek is te veel. Wil je dus in de watten worden gelegd, ga dan voor iets duurder.

Afbeelding: Flickr, Walter-Wilhelm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020