Excite

Vind snel goedkope vliegtickets

Als je ergens heen wilt op vakantie, is het wellicht lastig om goedkope vliegtickets te vinden. Er zijn immers zoveel aanbieders, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De beste plek om te beginnen met zoeken voor goedkope vliegtickets is op internet. Je hebt namelijk veel websites met interessante aanbieders. Soms kun je hele overzichten vinden, waarbij je de goedkoopste tickets bovenaan ziet staan.

Het kan ook erg veel geld schelen als je kiest voor een budgetmaatschappij. Je moet dan wel weten welke maatschappijen voordeliger zijn. Zo heb je bijvoorbeeld Ryanair, die toch wel bekend staat als budgetmaatschappij. Maar ook heb je bijvoorbeeld Transavia, Easyjet en AirBerlin die geregeld goedkope vluchten aanbieden. Lokale luchtvaartmaatschappijen willen ook vaak goedkope vliegtickets aanbieden. Zoek dus uit welke luchtvaartmaatschappijen echt uit het land komen waar je heen wilt.

Soms kan de prijs van een vliegticket heel erg schelen als je een dag eerder of later vertrekt. Tickets kunnen dan soms al veel goedkoper zijn en het kan dus zeker lonen om eens wat in de data te schuiven. Ook kan de prijs vaak erg schelen als je onderweg overstapt. Dit is doorgaans alleen handig als je een lange vlucht maakt.

Het belangrijkste is om niet meteen iets te boeken. Kijk eerst eens wat de mogelijkheden zijn en verdiep je goed in de prijzen. Wie eerst zoekt, kan doorgaans altijd wel een goedkope vlucht vinden naar de bestemming van keuze.

Afbeelding: Flickr account paraflyer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020