Excite

Low budget Virgin Express vluchten boeken

Een goedkope vakantie begint natuurlijk al bij de vliegreis. Wie flink kan besparen op zijn vliegticket, houdt meteen al een leuk bedrag over om bijvoorbeeld tijdens de vakantie op te maken. Goedkope vliegtickets koop je het makkelijkst via internet. Zoeken gaat sneller als je weet waar je precies moet zoeken. Bijna iedereen kent wel de bekende budgetvliegers als Ryanair en easyJet, maar wist je ook dat Virgin Express vluchten erg voordelig én goed zijn?

Richard Branson

De naam 'Virgin' komt je misschien wel bekend voor. Deze luchtvaartmaatschappij is oorspronkelijk opgericht door de Britse zakenman Richard Branson, die ook eigenaar is van de Virgin platenwinkels. Met zijn Virgin Express vluchten wilde hij goedkope vluchten aanbieden naar warme bestemmingen. De vertrekhaven lag in België wat zorgde voor meer mogelijkheden om goedkope vluchten aan te bieden. Virgin Express is inmiddels ondergebracht binnen Brussels Airlines, maar de principes zijn nog steeds hetzelfde: goede vluchten aanbieden die voor iedereen betaalbaar zijn.

Boeken

Het boeken van Virgin Express vluchten gaat het snelst via zogenaamde vergelijkingssites. Op websites als Vliegwinkel.nl kun je snel een bestemming uitkiezen en meteen kijken welke luchtvaartmaatschappij hier het goedkoopst op vliegt. Meestal komt Virgin Express hier heel goed uit de hoek en hoef je niet verder te kijken. Je kunt ook altijd rechtstreeks op de site kijken of er een aanbieding is die je aanspreekt. Eventueel kun je ook een hotel en autohuur erbij boeken. Dat levert in de meeste gevallen een aantrekkelijke besparing op ten opzichte van alleen tickets boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019