Excite

Viva La France: Hotels in Nice

Nice is een schitterende stad in Frankrijk. Er zijn veel kunstmusea te bewonderen en je kunt ook mooie stadswandelingen maken om zo het historische centrum te verkennen. Ook is de stad leuk, omdat het aan het strand is gelegen. Je kunt er dus ook heerlijk ontspannen.

Eén van de hotels die aan het strand gelegen is in Nice, is West End Promenade des Anglais. Het strand ligt aan de promenade van Nice en het strand is gemakkelijk te bereiken. Ook is het hotel slechts 1,5 kilometer van de oude stad vandaan. Een ander hotel aan het strand is Radisson Blu Hôtel Nice. Het hotel heeft een privé-zwembad en kamers met prachtig uitzicht over de zee. Ook is er een dakterras vanwaar je lekker kunt genieten van de zon.

In het hart van het centrum vinden we onder anderen het hotel Le Meridien Nice. Dit hotel ligt op loopafstand van alle bekende bezienswaardigheden. Ook heeft het hotel uitzicht op de zee.

Zoek vooral een hotel uit waarvan jij denkt dat het leuk is om een tijdje te blijven. Er zijn enorm veel hotels dus er is keuze genoeg. Kijk ook eens of er leuke aanbiedingen zijn, zodat je flink wat in de kosten kunt besparen.

Afbeelding: Flickr account ktee1026

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020