Excite

Vlieg eens naar Palermo

Palermo is een geweldige stad om eens naar toe te vliegen. Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De beste manier om er te komen is via de internationale luchthaven van Palermo in Punta Raisi, het Aeroporto Internazionale Falcone Borsellino (PMO), op ongeveer 20 kilometer ten westen van de stad. Goedkope vluchten en goedkope hotels in Palermo zijn de twee hoofdfactoren die deze luchthaven een van de drukst bezochte vliegvelden van Italië maakt.

Voor een vliegreis naar Palermo ben je het goedkoopst uit als je verschillende aanbieders van vliegtickets met elkaar vergelijkt. Dit kan bijvoorbeeld op het bekende cheaptickets.nl. Schiphol heeft tegenwoordig een vergelijkbare website, die de goedkoopste vluchten vanaf Schiphol Amsterdam genereert.

Vliegen van Amsterdam naar Palermo duurt niet lang: ongeveer drie uur. Palermo heeft talrijke historische kenmerken en architectonische monumenten. De havenstad is een van de oudste steden van het Middellandse Zeegebied en met vele bezienswaardigheden ook een van de mooiste. Palermo is een unieke, bruisende stad met een heel aparte, een beetje een Arabische, sfeer.

Op SchipholTickets.nl kies je gemakkelijk een goedkope vlucht. Op de website kun je alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de zogenaamde low cost, met elkaar vergelijken. Handig om te weten: je kunt hier ook een taxi van en naar Schiphol of je parkeerplaats bij Schiphol reserveren. Ga er nu tussenuit, of boek alvast een vlucht voor het voorjaar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Peter Dedecker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020