Excite

Vlieg naar Istanbul met de voordeligste aanbieder

Vlieg naar Istanbul met de voor jou voordeligste aanbieder! Hier worden enkele opties besproken.

Europa en Azië in één stad

Istanbul ligt zowel in het Europese als het Aziatische deel van Turkije en is tevens de grootste stad van het land. De stad kent vele bezienswaardigheden, waaronder diverse kerken én synagogen. De Grote Bazaar van Istanbul, een van de grootste overdekte winkelcentra van de wereld, is ook een bezoek meer dan waard. Daarnaast is de Bosporusbrug, die het Europese met het Aziatische deel van de stad verbindt, een aanrader om zowel te betreden als te bekijken.

Vliegen naar Istanbul

Vanaf het Amsterdamse Schiphol kun je met diverse aanbieders naar Istanbul vliegen. Grote maatschappijen als KLM en Lufthansa bieden vluchten naar de Turkse metropool aan, maar ook prijsvechters als easyJet en Transavia vliegen meermaals per dag naar Istanbul. De prijzen beginnen normaliter bij 250 euro en het is raadzaam de vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Tevens kun je vanuit Brussel naar deze Turkse stad vliegen. Ook hier bieden zowel grote maatschappijen als prijsvechters vluchten naar Istanbul aan en is het raadzaam deze aanbiedingen onder de loep te nemen.

Vanuit het Düsseldorf kun je ook naar Istanbul vliegen. De prijzen beginnen hier ongeveer bij 230 euro; voor dat geld reis je bijvoorbeeld met het Duitse TUIfly.

Je kunt er ook voor kiezen om met een tussenstop een Istanbul te vliegen. Weliswaar duurt je reis dan langer, maar de trip kan wel goedkoper uitpakken. Zo kun je bijvoorbeeld met Swiss via Zurich naar de Turkse stad vliegen.

Een interessante site waar je aanbieders met elkaar kunt vergelijken is skyscanner.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021