Excite

Vlieg naar Alicante

Zon, zee strand... alles wat je verwacht van een rustige vakantie in de Spaanse zon is te vinden in Alicante. Daarbij is een vliegticket naar deze bestemming al vanaf zo’n negentig euro te krijgen. Zoek daarbij een leuk appartement of hotel en je hebt een heerlijk betaalbare vakantie voor de boeg. Maar hoe zorg je dat je de beste tickets voor Alicante te pakken krijgt?

De eerste stap is bepalen wanneer je naar Alicante wilt afreizen. In het hoogseizoen en de winter betaal je het meeste voor je ticket. Probeer dus een periode te vinden dat het nog wel lekker warm is, maar je niet tussen de vele toeristen zit. Je betaalt dan namelijk de beste prijs voor je vliegreis.

Denk je eerst nog een cursus Spaans te moeten volgen in het vliegtuig, voor je landt in Alicante? Niet nodig, want met Engels – en soms zelfs Nederlands – kun je prima uit de voeten. Verder wordt er door de inwoners Duits gesproken. Alicante is namelijk ingesteld op toeristen uit zowel Duitsland als Nederland, en dat zorgt ervoor dat je je om taalverschillen niet druk hoeft te maken.

Buiten de prijsvergelijkingssites zijn ook de luchtvaartmaatschappijen zelf goed met aanbiedingen naar Alicante. Organisaties die naar Alicante vliegen zijn onder andere Iberia en Air Berlin. Eenmaal op de luchthaven kun je voor minder dan twee euro met de bus naar het centrum van de stad en is het tijd om van Alicante te gaan genieten.

Afbeelding: Flickr, liknes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020