Excite

Vlieg naar Australië

Om je reis naar Australië te plannen en uiteindelijk je tickets te boeken, moet je vooraf wel weten waar je precies heen wil. Australië bestaat zowel uit vasteland als diverse eilanden, zoals Tasmanië. Veel toeristen combineren hun reis naar Australië met een bezoek aan Nieuw-Zeeland. De grootste steden van het land zijn Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth en Adelaide.

Buiten deze voorname steden zijn er nog talloze kleinere plaatsen en kustbestemmingen waar je een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Nabij het great barrier reef heb je bovendien enkele van de mooiste snorkel- en duikbestemmingen op aarde. Verder kun je een prachtige tocht maken over de Great Ocean Road; een route langs de oostkust van Australië.

Wil je een fly & drive ondernemen naar Australië, dan kun je je reis combineren met een verblijf in Hongkong. Sowieso kun je niet in één keer naar Australië vliegen en moet je een tussenstop maken. In Hongkong kun je deze tussenstop uitbreiden met enkele dagen, zodat je ook een andere bestemming ziet. Vervolgens kun je verder vliegen naar Adelaide, om langs de kust de Great Ocean Road te volgen richting Melbourne en eventueel Canberra en Sydney.

Heb je je bestemming in Australië gevonden? Boek dan je ticket online. Dit kan je namelijk een hoop geld schelen. Vergelijk diverse ticketsites en kijk, vooral als je ruim van tevoren boekt, ook op de websites van vliegmaatschappijen die voornamelijk naar Australië reizen, zoals Cathay Pacific. De aanbiedingen prijzen als je rechtstreeks bij hen boekt doen namelijk vaak niet onder voor die van de grote prijsvechters.

Afbeelding: Flickr, DitB

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020