Excite

Vlieg naar Berlijn

Berlijn ligt dan in buurland Duitsland, met de auto ben je toch al snel zo’n zeven á acht uur onderweg. Een flinke rit, die ook met overnachtingshotel veel tijd in beslag neemt. Steeds meer bezoekers aan deze bruisende stad kiezen daarom ook voor het vliegtuig. Je bent dan in anderhalf uur van Amsterdam in Berlijn. Dat loont zeker de moeite voor een stedentrip!

Wist je dat Berlijn maar liefst negen keer groter is dan Parijs? Van de Potsdammer Platz tot en met de Friedrichsstrasse is er daarom genoeg te beleven. Kies je voor een stedentrip van een weekend, maak er dan een lang weekend van. Er valt tenslotte in zo’n grote stad veel te zien. Bovendien kan het in ticketprijs schelen als je op een doordeweekse dag vertrekt of terugkomt.

Berlijn heeft verschillende luchthavens. Kijk je op de vergelijkingssites, dan kun je het beste kiezen voor het tonen van de prijzen voor alle luchthavens in Berlijn. Op die manier zie je ook snel of je bespaart door op een andere luchthaven te landen. Je hebt de keuze uit Berlijn Schonefeld (SXF), Tegel (TXL) en Tempelhof (THF).

Een vliegticket naar Berlijn heb je al vanaf een paar honderd euro. Natuurlijk scheelt het als je buiten het hoogseizoen vliegt, en sommige websites hebben zo nu en dan goede aanbiedingen. Heb je geen haast met boeken, kijk dan af en toe op verschillende vergelijkingssites en houd de websites van bijvoorbeeld KLM en Transavia in de gaten. Zo boek je je ticket naar Berlijn voor een goede prijs!

Afbeelding: Flickr, caribb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019