Excite

Vlieg naar Curaçao

Bezoek in Curaçao het nationale park, de mooie stranden of het Seaqarium, waar je kunt zwemmen met dolfijnen. Golfliefhebbers kunnen terecht op de zeer avontuurlijke golfbaan aan zee. Ook het uitgaansleven op Curaçao is de moeite waard. De inwoners houden van uitgaan en dansen op de salsa, merengue en ritmo combina. Laat je meeslepen door het ritme van Curaçao.

Natuurlijk moet je eerst nog naar Curaçao komen. Het beste kun je hiervoor het vliegtuig nemen. Vanaf Schiphol vliegen KLM, Martinair en ArkeFly naar het eiland. KLM vliegt alle dagen van de week naar Curaçao, en heeft rechtstreekse vluchten. Martinair vliegt op verschillende weekdagen en in het weekend, maar heeft vooral vluchten met tussenstop. Wel is Martinair over het algemeen goedkoper.

Luchtvaartmaatschappij ArkeFly vliegt, met uitzondering van de donderdag, op alle dagen naar Curaçao. Arkefly vliegt daarbij vooral voor Tui en is over het algemeen goedkoper dan KLM. Wel maakt ArkeFly net als Martinair vaak tussenstops op weg naar Curaçao, onder andere op maandag of vrijdag. Het voordeel van tussenstops is wel dat je eventueel je bezoek aan Curaçao kunt combineren met een bezoek aan Aruba, Punta Cana, Bonaire of de Dominicaanse Republiek.

Curaçao is een ideale bestemming voor iedereen die graag even de zon opzoekt. Zoals gezegd kun je er rechtstreeks en met tussenstop naartoe vliegen. Wil je goedkoop uit zijn, boek dan buiten het hoogseizoen. De vluchten worden dan veel goedkoper aangeboden en daarmee spaar je soms wel tot honderd(en) euro’s uit. Vergelijk vliegtickets naar Curaçao ook goed, zodat je altijd de beste prijs betaalt en straks heerlijk kunt genieten van je vakantie op Curaçao.

Afbeelding: Flickr, cphoffman42

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020