Excite

Vlieg naar het Zweedse Stockholm

Stockholm heeft drie internationale luchthavens. Dit zijn Stockholm Arlanda (ARN), Stockholm Bromma (BMA) en Stockholm S. Skavsta (NYO). Alle drie de luchthavens kunnen bereikt worden vanuit Nederland, Duitsland of België en er gaan ook diverse budgetmaatschappijen heen. Het is dus niet moeilijk om vliegtickets te vinden voor Stockholm die een schappelijke prijs hebben. Je kunt bijvoorbeeld vliegen met Norwegian, RyanAir, Sterlin, AirBerlin en Brussel Airlines.

Als je in Stockholm Arlanda landt, kun je het makkelijkste het centrum inkomen via de high express trein. Er gaan ook verschillende shuttlebussen naar het centrum van de stad. De trein is het snelste, maar tevens ook de duurste optie binnen het openbaar vervoer. Pak je een taxi, dan ben je nog duurder uit. Vanaf Stockholm Bromma gaan er alleen shuttlebussen en taxi’s. De shuttlebussen zijn dan een verstandige keuze.

Stockholm S. Skavsta ligt zo’n honderd kilometer buiten Stockholm. Je kunt shuttlebussen nemen naar het centrum van de stad. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Stockholm S. Skavsta is dus niet een hele goede keuze, maar vaak landen er wel veel budgetmaatschappijen zoals RyanAir. Je kunt overigens ook gemakkelijk naar andere grote steden in Zweden gaan vanaf deze luchthaven.

Vliegtickets voor Stockholm kun je online kopen. Er zijn erg veel websites waar je de kosten met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je heel gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets vinden. Bekijk ook goed hoe duur de vlucht is naar de verschillende luchthavens. Het kan zeker schelen als je naar een andere luchthaven in of rond Stockholm vliegt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker MCaven

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020