Excite

Vlieg naar Luxemburg

Luxemburg-stad is meerdere malen verkozen tot cultuurhoofdstad van Europa. Dat zegt al iets, en voor steeds meer mensen is het een reden om een stedentrip te plannen naar deze Luxemburgse hoofdstad. De stad is met zijn oude wijken en verdedigingswerken op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst, zodat je zeker weet dat alles goed behouden blijft en interessant is om te bezoeken.

In de rest van Luxemburg vind je nog meer van dit soort steden, met veel oude kastelen. Middeleeuwse burchten vind je bijvoorbeeld in Wiltz, Vianden, Clervaux en Larochette. Verder zijn er nog de natuurgebieden, zoals Klein-Zwitserland aan de grens bij Duitsland. Ook vind je prachtig natuurschoon in de valleien van ze Moezel, de Sauer en de Wiltz. Een ander hoogtepunt zijn natuurpark Our en – natuurlijk – de Ardennen, die in België verderlopen.

Er valt dus in heel Luxemburg genoeg te zien en ontdekken. De meeste mensen rijden naar hun bestemming in Luxemburg, maar een vliegticket is ook zo geregeld. Het scheelt een hoop tijd en, als je het goed aanpakt, kost het je ook nog eens weinig. Je kunt bijvoorbeeld via diverse sites een vliegticket combineren met een verblijf in Luxemburg.

Wil je liever een los ticket? Dan kun je terecht op de diverse vergelijkingssites. Een vliegticket vanaf Amsterdam heb je dan al vanaf een paar honderd euro (vliegen via KLM). Natuurlijk zijn er in het laagseizoen diverse aanbiedingen beschikbaar. Houd daarom goed in de gaten wanneer je het beste je ticket kunt boeken. Zo vlieg je voordelig naar Luxemburg!

Afbeelding: Flickr, Thomas Becker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020