Excite

Vlieg naar Madrid in Spanje

Madrid heeft slechts één luchthaven, namelijk Madrid Barajas (MAB). De luchthaven is niet alleen populair voor mensen die in Madrid zelf moeten zijn, maar dient ook veelal als overstapplaats naar Latijns-Amerika. Als je een vlucht naar Madrid hebt, omdat je er wilt overstappen, houd er dan rekening mee dat het er erg chaotisch kan zijn. Dit komt vooral omdat je soms lang bezig bent om van de ene terminal naar de andere te gaan. Ook duurt het soms erg lang tot de vluchtgegevens beschikbaar zijn, waardoor het erg druk kan zijn in de vertrekhal. Wel is er een nieuwe terminal, namelijk de Schengen Terminal. Hier is alles een stuk beter geregeld.

Vanaf de luchthaven gaan er verschillende bussen naar het centrum van Madrid. Als je in Terminal twee zit kun je ook de metro pakken. Hiermee kun je snel en makkelijk het centrum van Madrid bereiken.

Het is mogelijk om redelijk goedkope vliegtickets te vinden voor een vlucht naar Madrid. Vanaf Amsterdam gaan er sowieso goedkope vluchten met de maatschappijen Air Berlin, KLM, NIKI en LTU. Je kunt er ook voor kiezen om te vertrekken vanaf plaatsen zoals Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen. Bekijk altijd goed hoe duur de vliegtickets zijn en vergelijk verschillende vluchten goed met elkaar. Je kunt dan namelijk erg veel geld besparen.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020