Excite

Vlieg naar Nador, de gezelligste stad van Marokko

Nador ligt in de heuvelachtige streek langs de kust van Noord-Marokko. De stad is een havenstad aan de Middellandse Zee en het centrum voor de handel in vis, fruit en vee. Nador is na Casablanca de rijkste stad van Marokko. De luchthaven van Nador wordt bediend door een aantal luchtvaartmaatschappijen die goedkope vluchttarieven hanteren, zoals Jetairfly, Ryanair en Atlas Blue. Andere bekende luchtvaartmaatschappijen die op Nador vliegen vanuit verschillende Europese landen zijn American Airlines, Royal Air Madoc en Continental Airlines.

De hotels in Nador zijn goedkoop en de stad heeft veel leuke bezienswaardigheden. Zoals de prachtige Sebkha Bou Areq lagune. Deze kan alleen te voet worden bereikt via een bijna onbewoonde strook die langs de kust loopt en die bezaaid ligt met mooie schelpen. Ten noorden van Nador ligt de Three Forks Cape. Op deze kaap is veel te zien, al was het alleen het mooie blauwe water.

Als je besluit om je bezoek aan Nador te combineren met een rondreis door Marokko, dan is vliegfabriek.nl een handige website. Naast gewone ticketaanbiedingen, kun je hier ook namelijk ook de prijzen van combinatie vliegtickets uitzoeken. Zoals heen vliegen naar Nador en vervolgens terugreizen vanuit een andere stad in Marokko.

Nador International Airport is een kleine luchthaven met één landingsbaan op 14 kilometer van Nador. Bij de luchthaven tref je altijd wel een paar taxi’s die je naar het centrum kunnen rijden. Vraag van te voren wel wat de rit gaat kosten en spreek een prijs af.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Marina Avila

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020