Excite

Vlieg naar zonnig Barcelona voor een stedentrip

De luchthaven van Barcelona is erg populair. De vlucht erheen is vanaf Schiphol ongeveer twee uur en het is de luchthaven voor veel geliefde vakantiebestemmingen. Voor een stedentrip naar Barcelona is de luchthaven handig, maar ook voor veel jongerenbestemmingen, zoals bijvoorbeeld Lloret de Mar. Voor deze jongerenbestemmingen zijn er vaak speciale vluchten, die worden georganiseerd door reisorganisaties die zich speciaal richten op de jongerenvakanties. Je kunt dan al heel gemakkelijk een goedkope vlucht krijgen in combinatie met een hotel.

Zelf kun je ook goedkope vluchten vinden. Er zijn veel budgetmaatschappijen die voor een leuke prijs naar Barcelona vliegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Ryanair of Transavia. De tijden waarop je vliegt kunnen ook bepalend zijn voor de prijs. Vlieg je hele laat of vroeg, dan kan dit zeker een paar tientjes schelen.

Het is ook aan te raden om de prijzen goed met elkaar te vergelijken. Dit kan heel gemakkelijk op internet. Er zijn allerlei sites waarop je de goedkoopste vliegtickets kunt vinden. Kijk ook altijd goed naar de data. Soms kan het veel geld schelen als je een dag eerder of later vertrekt. Ook de luchthaven vanwaar je vertrekt kan heel verschillend zijn qua prijs. Zo kan het bijvoorbeeld al veel goedkoper zijn als je vanaf Düsseldorf of Brussel vertrekt.

Afbeelding: Flickr account dynamosquit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020