Excite

Spannend: vliegen naar Moskou!

Wie denkt aan vakantielanden, denkt al snel aan Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje of Duitsland. Vraag hier iemand naar en je zult niet snel Rusland als antwoord krijgen. Wil dat zeggen dat Rusland geen vakantieland is? Nee, zeker niet! Rusland is echter nog redelijk onontdekt, wat het voor veel reizigers alleen maar aantrekkelijker maakt. Vliegen naar Moskou gebeurt tegenwoordig al steeds vaker en is ook voor jou een echte aanrader.

 

Vliegen naar Moskou betekent een aankomst in de hoofdstad van het land en direct ook de grootste stad. Als je de eerste stappen in de stad zet, zul je waarschijnlijk even moeten wennen; Moskou is op het eerste gezicht geen vriendelijke stad. Dit is echter maar schijn en je zult al vrij snel geconfronteerd worden met de aardige Russen die je op allerlei manieren proberen te helpen. Bovendien zie je, als je het centrum binnenkomt, ineens veel meer herkenningspunten. Het Kremlin, het Rode Plein, de Basiliuskathedraal: hoewel ze niet direct bij aankomst te zien zijn, vormen zij toch wel dé skyline van Moskou zoals wij die kennen.

 

Lijkt vliegen naar Moskou jou ook wel iets en vraag je je af hoe je dat het goedkoopst kunt doen? Oriënteer je dan eerst online. Via vergelijkingssites als WorldTicketCenter.nl kun je al vanaf zo'n €140 naar Moskou vliegen. Je boekt dan alleen je vliegticket en verder geen accommodatie. Als je wilt kun je overigens via dezelfde site wel andere dingen bijboeken, zoals een hotel of een auto. Dan heb je alles onder één dak, wel zo handig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021