Excite

Vliegen naar Athene

Last van een winterdip? Boek een vlucht naar de zon. Voor lekker weer hoef je niet helemaal naar de andere kant van de wereld. In iets meer dan drie uur vliegen ben je in Athene, waar het nu heerlijk vertoeven is.

Een vlucht boeken via internet is zo gedaan. Kies niet voor de eerste de beste vlucht die je tegenkomt, maar vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders. Er zijn verschillende websites waar je dit kunt doen, zoals het bekende cheaptickets.nl.

Wil je zo goedkoop mogelijk vliegen, boek dan flexibel. Een dag eerder of later vliegen kan flink in de ticketprijs verschillen. Kijk tevens of vliegen op het ene vliegveld ook goedkoper is dan op het ander. Als je eenmaal een goede prijs hebt gevonden, kun je het beste direct boeken. Het kan namelijk zo maar zijn dat dezelfde vlucht een dag later weer duurder is.

Vanuit Nederland kun je naar Athene vliegen vanaf onder andere Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Afhankelijk van waar je woont kun je natuurlijk ook uitwijken naar een luchthaven in België of Duitsland. Wederom, kijk waar je het goedkoopste ticket kunt krijgen.

De luchthaven in Athene heet ‘Eleftherios Venizelos’. Het vliegveld wordt aangeduid met de luchthavencode ‘ATH’. De luchthaven heeft een compleet metronetwerk. Je kunt direct vanaf het vliegveld per metro naar het centrum van Athene.

Een vlucht naar Athene is op dit moment te boeken vanaf ongeveer 85 euro.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Zara J

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020