Excite

Vliegen naar Frankrijk: sneller dan met de auto

Frankrijk is een ideaal vakantieland, met mooie steden en natuurgebieden. Waarom zou je dat hele eind rijden naar Frankrijk als je ook voordelige vliegtickets kunt kopen? Heel veel plaatsen in Frankrijk hebben ene luchthaven en velen ervan kun je rechtstreeks bereiken. Voor andere plekken moet je onderweg overstappen, bijvoorbeeld in Parijs. Vanuit Parijs kun je een binnenlandse vlucht nemen naar een andere bestemming.

Plekken waar je bijvoorbeeld heen kunt vliegen in Parijs zijn Bastia, Lyon, Marseille, Carcasonne, Toulouse, Cannes en Montpelier. De reistijd naar Frankrijk is ongeveer een uur tot twee uur, afhankelijk van de bestemming waar je heen gaat. Er zijn veel goedkope aanbieders van vliegtickets, zoals bijvoorbeeld Ryanair, Transavia en Easyjet. Boeken van tickets kan doorgaans het beste online, aangezien de prijzen daar het voordeligste zijn en er vaak leuke aanbiedingen gelden.

Je kunt met de auto naar Frankrijk rijden, maar als je voor het vliegtuig kiest bespaar je doorgaans niet alleen tijd, maar ook geld. In veel gevallen kan een vliegticket al veel goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de benzineprijs om helemaal in Frankrijk te komen. Maak dus eens een goede overweging en bekijk wat uiteindelijk goedkoper is voor jouw situatie: het vliegtuig of de auto.

Afbeelding: Flickr account aurilijus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021