Excite

Vliegen naar Oslo

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en ligt direct aan een fjord. De stad wordt omringd door dicht beboste heuvels. Niet alleen de prachtige natuur maakt Oslo tot een aantrekkelijke reisbestemming. De stad telt tal van theaters, musea en bezienswaardigheden en je kunt er gezellig shoppen en uitgaan.

Oslo is per vliegtuig goed en snel bereikbaar. Rechtstreeks duurt de vlucht minder dan twee uur. Er gaan vanaf Schiphol dagelijks meerdere vluchten. Vanaf vliegveld Oslo Garderoem ben je met de bus snel in het centrum.

Om goedkoop te slagen voor een vliegticket naar Oslo zijn er diverse mogelijkheden. Veel reisorganisaties bieden last-minutes aan. Een avondje zoeken via Google levert veel informatie op. Maak een map met favorieten aan en sla daar alle aanbieders in op zodat je ook zelf prijzen kunt vergelijken. Trek er gerust een avondje voor uit, bepaal waar je naar toe wilt en vergelijk dan alle aanbiedingen. Dit kan tot honderden euro's schelen.

Bij de diverse luchtvaartmaatschappijen die op Oslo vliegen, kun je natuurlijk voor een ticket terecht. Des te eerder je een ticket bij een luchtvaartmaatschappij koopt, des te minder je in de regel hoeft te betalen. Je kunt ook een reisbureau binnen stappen. De mensen daar kunnen vaak wat gerichter zoeken en weten vaak net iets meer. Let wel op dat het reisbureau waarmee je in zee gaat, is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dit kun je overigens controleren op de site www.sgr.nl.

Afbeelding: Flickr account hirotomo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021