Excite

Vliegen naar Vancouver kan ook goedkoop!

Binnenkort van plan te vliegen naar Vancouver? Op internet kun je gemakkelijk zien welke maatschappijen geregeld naar deze Canadese stad afreizen. Bovendien kun je deze aanbieders met elkaar vergelijken en direct de voor jouw voordeligste reis boeken.

Stad aan de westkust van Canada

Vancouver is qua inwonersaantal de tweede stad van Canada en staat onder meer bekend om haar hoge levenskwaliteit. De stad beschikt over een behoorlijk aantal musea en galerijen. Zo heeft de Vancouver Art Gallery een prachtige permanente collectie. Ook het Antropologisch Museum van de Universiteit van British Columbia is een bezoek meer dan waard. Daarnaast heeft de stad een groot culinair aanbod, en kun je terecht in een van de vele gezellige eet- en drinkgelegenheden.

Vliegen naar Vancouver

Vanaf Schiphol vlieg je in bijna tien uur rechtstreeks naar Vancouver. Deze vlucht wordt door zowel KLM als Air Transat aangeboden. Het kan lonen om de prijzen van deze maatschappijen met elkaar te vergelijken. Een goede website om dit te doen is cheaptickets.nl waarbij je een overzicht krijgt van maatschappijen die vluchten voorzien tussen Schiphol en Vancouver.

Maar ook vanuit het Duitse Düsseldorf en de Franse hoofdstad Parijs kun je direct naar de Canadese kustplaats vliegen. De vlucht vanuit Duitsland wordt verzorgd door Airberlin en duurt ongeveer tien uur. Air Transat brengt je in vrijwel dezelfde tijd van Parijs naar Vancouver.

Je kunt ook kiezen voor een vlucht met tussenstops die niet per definitie duurder of goedkoper is dan een rechtstreekse vlucht. Zo vliegt British Airways eerst van Amsterdam naar Londen en dan naar Canada. Continental Airlines landt eerst in New York, om vanuit daar naar Vancouver te vliegen.

Boeken op internet

Het is raadzaam om op internet goed te zoeken naar aanbieders van vluchten naar Vancouver. Een site waarop dit mogelijk is skyscanner.nl of zoals eerder gezegd, cheaptickets.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020