Excite

Vliegmaatschappij gebruikt Feng Shui voor koppelen

  • © Getty Images
Alleen op reis? Als je vliegt met Jetstar Airways kun je wel eens met veel meer thuis komen dan alleen herinneringen. Jetstar heeft namelijk een heuse Feng Shui-master ingehuurd om mensen te koppelen op basis van hun geboortedatum. De Australische luchtvaartmaatschappij hoopt daarmee vrijgezellen ook een leuke Valentijnsdag te bieden.

Veel single mensen kijken namelijk helemaal niet zo uit naar deze grote dag van de liefde. Om hen een echte 'escape' te bieden, schakelde vliegmaatschappij Jetstar Airways David Tong in. Samen maakten ze een website waarop reizigers geadviseerd worden over hun reis én eventueel gekoppeld kunnen worden. Je hoeft alleen je naam, geslacht, geboortedatum en of je bezet of vrijgezel bent in te vullen.

Vervolgens krijg je een rapport met het dierenteken dat het beste bij je past. Ook wordt in het rapport vermeld welke vliegtuigstoel je het beste kunt kiezen, welke bestemming de beste optie voor jou is en aan welke activiteiten je het beste mee kunt doen. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van de Chinese horoscoop, dat verschillende dieren aan verschillende jaartallen toekent.

De website is inmiddels een krappe week online en wist in de eerste uren al ruim 5000 aanmeldingen binnen te halen. Voor twee deelnemers kan deze informatie nog extra veel opleveren: de mensen die het beste bij elkaar passen én vrijgezel zijn, worden samen naar hun Feng Shui-bestemming gestuurd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021