Excite

Boek een schitterende vliegreis naar Bangkok

Een vakantie naar Berlijn of Parijs is mooi, maar het blijft Europa en dus heb je het op een gegeven moment wel een beetje gezien. Hoewel de gebouwen wat anders zijn, verschilt de cultuur in die landen immers niet wezenlijk van die van ons. Waar je wél het gevoel hebt dat je echt op vakantie bent? Tijdens een vliegreis naar Bangkok natuurlijk. Zo'n vliegreis is alleen weggelegd voor echte avonturiers. Rijk hoef je niet te zijn, want naar Bangkok vliegen kan tegenwoordig best voordelig.

Mooie vliegreis

Alleen de vliegreis naar Bangkok is al een aanrader. Niet alle maatschappijen vliegen rechtstreeks op Bangkok, daarom moet je voor een reis toch al snel 15 uur rekenen. Dat is op zich prima te overbruggen, want in het vliegtuig word je goed verzorgd. Je krijgt eten, drinken en kunt genieten van films en muziek. Luchtvaartmaatschappijen als AirAsia, Singapore Airlines en China Airlines staan bovendien bekend om hun klantvriendelijke houding, ook niet onbelangrijk! Een goedkoop ticket boek je bijvoorbeeld al vanaf €498 bij Wereldtickets.nl. Ook via Vliegwinkel.nl kun je goedkoop aan de beste tickets komen.

Hoogtepunten Bangkok

Als hoofdstad van Thailand heeft Bangkok haar bezoekers veel te bieden. Een levendige cultuur, heerlijk eten en natuurlijk tal van prachtige tempels en kloosters die het bezoeken waard zijn. Ook een echte aanrader is het Koninklijk Paleis, het hart van de stad. Hier vind je een speciale tempel met daarin het allerbelangrijkste Boeddhabeeld van het hele land. In Thailand is het altijd zo rond de 30 graden, zowel in de winter als in de zomer. Het tijdsverschil met Nederland ligt op 5 (zomertijd) en 6 (wintertijd) uur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021