Excite

Maak een vliegreis naar Las Vegas

Las Vegas is een prachtige stad, midden in de woestijn. Het is een echte entertainmentstad, met veel casino's, attracties en shows. Ook heb je talloze 'all you can eat' restaurants en kun je tot diep in de nacht genieten van de vele mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld naar de gratis show met de fonteinen bij het Bellagio hotel of bekijk de Piratenshow van Treasure Island. Ook die show is gratis. Maak daarom een vliegreis naar Las Vegas en zie met eigen ogen hoe het er is!

Rechtstreekse vlucht?

Helaas is een rechtstreekse vlucht naar Las Vegas vanaf Schiphol niet mogelijk. Dat betekent dat je dus ergens moet overstappen. Het kan handig zijn om een overstap in Europa te regelen, zoals in Londen of Parijs. Ook kun je in Amerika zelf overstappen, zoals in Houston, Washington of Chicago. Houd er wel rekening mee dat het overstappen vaak veel tijd in beslag neemt, omdat je opnieuw moet inchecken in Amerika. Zorg dus dat je voldoende tijd hebt om de overstap te maken. Ga toch wel uit van minimaal drie uur, anders kun je in de problemen komen.

Visum

Voor het reizen naar Amerika heb je een visum nodig. Dit is het ESTA formulier en kan op https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ worden ingevuld. Doe dat ruim op tijd. Alleen met goedkeuring mag je ook werkelijk naar Amerika reizen. Het ESTA formulier invullen kost ook geld en daar heb je een creditcard voor nodig. Een toezegging via de website betekent overigens nog niet dat je Amerika werkelijk in mag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021