Excite

Simpel de goedkoopste vliegreis naar Rome boeken

Struin jij ook altijd de koopjes op Marktplaats en eBay af? Waarom zou je datzelfde dan niet doen als het gaat om je vakanties? Of je nu €30 of €300 voor een vliegticket betaalt; je merkt het niet aan de reis. Daarom helpen we je graag met het vinden van een goedkope vliegreis naar Rome. Makkelijk én snel.

Vergelijken voor de beste prijs

Met de komst van het internet is het scoren van een goedkope vliegreis naar Rome ineens een stuk makkelijker geworden. Een simpele zoekopdracht leert dat je via Cheaptickets.nl binnen vijf minuten een ticket kunt boeken vanaf €99. Ook rechtstreeks boeken kan snel via bijvoorbeeld KLM.nl. Als je via KLM vliegt, dan moet je vooral een gratis Frequent Flyer pas aanvragen. Daarmee spaar je voor aantrekkelijke kortingen en upgrades op vluchten. Wil je graag op een tweede website kijken om de aanbiedingen te vergelijken? Bezoek dan Vliegtarieven.nl of kijk op Expedia.nl. Eventueel kun je direct een hotel bij boeken, dat bespaart je ook geld.

Waar voor je geld

Wie een vliegreis naar Rome boekt, krijgt zeker waar voor zijn of haar geld. Rome is een prachtige stad, die het grootste deel van het jaar verwarmd wordt door een heerlijk zonnetje. Bewonder in Rome de Trevi fontein en het Colosseum of bezoek het bijzondere Pantheon. Ook erg leuk: je kunt in Rome heerlijk shoppen, alle grote designers zijn hier vertegenwoordigd. Betalen doe je gewoon met de euro; je hoeft dus niet eerst geld om te wisselen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021