Excite

Boek een voordelige vliegreis naar Parijs

Een vliegreis naar Parijs heeft verschillende voordelen. Allereerst is het erg makkelijk en snel want je bent binnen een uur en een kwartier al op het vliegveld van Parijs. Met de auto doe je er zeker ongeveer tien uur over en een treinreis kost je ook al snel zes of zeven uur, zonder vertragingen.

Goedkope vliegtickets

Natuurlijk wil je niet de hhogste prijs betalen voor een vliegreis naar Parijs. Daarom surf je eerst naar Cheaptickets.nl, dé website voor goedkope vliegtickets. Bekijk niet alleen de gewone prijzen, maar ook de actieprijzen. Cheaptickets.nl biedt regelmatig last minutes aan die beschikbaar zijn voor weinig geld. Wil je je in Parijs verplaatsen per auto? Dan kun je een huurauto nemen. De kosten daarvoor hangen af van het type auto, maar je krijgt bij het huren via Cheaptickets tenminste vast een korting van 5 procent.

Veel te doen

Natuurlijk wil je niet alleen weten hoe je in Parijs kunt geraken, maar ook wat je er kunt doen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je alle bezienswaardigheden kunt bezoeken middels het geweldige metrosysteem. Bezoek zeker de klassiekers als de Notre Dame, de Arc de Triomphe, de Sacré Coeur en de Champs-Elysées. Ook is het leuk om een kijkje te nemen in Galeries LaFayette en Moulin Rouge. Hou je van kunst, dan moet je zeker een wandeling maken door het district Montmartre, dat bekend staat als het kunstenaarsdistrict. Hier vind je onder meer de Moulin Rouge, dus je kunt er ook best een paar dagen doorbrengen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021