Excite

Vliegreizen naar Rome: keuze genoeg!

Bestemming Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en heeft ruim twee miljoen inwoners. De geschiedenis van deze stad strekt zich uit over ruim 2500 jaar. Er zijn dan ook voldoende bezienswaardigheden in de Italiaanse metropool te vinden. Het historische stadscentrum bevindt zich niet voor niets op de Werelderfgoedlijst. Imposante bouwwerken als het Colosseum, het Pantheon en de Spaanse Trappen zijn een bezoek meer dan waard. Bovendien heeft Rome een zeer uitgebreid uitgaansleven en zijn er ook enkele lange winkelstraten, waar onder meer designerkleding wordt verkocht.

Vliegen naar Rome vanuit Nederland

Vliegreizen naar Rome zijn heel gemakkelijk via internet te boeken. Op verscheidene sites worden diverse aanbieders met elkaar vergeleken en kun jij de voor jou voordeligste reis meteen reserveren. Cheaptickets.nl is dé vergelijkingssite voor vliegtickets naar diverse bestemmingen.

Je kunt vanuit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam rechtstreeks naar de Italiaanse hoofdstad vliegen. Maatschappijen als KLM, Alitalia en easyJet vliegen meermaals per dag vanaf Schiphol naar Rome. Het kan lonen om vooral de tarieven van de laatstgenoemde maatschappij in de gaten te houden.

Ryanair vliegt vanaf het Brabantse Eindhoven in ongeveer twee uur naar Rome. Je vliegt met deze maatschappij wel naar de luchthaven Ciampino wat niet de belangrijkste luchthaven is van de stad. Gelukkige is deze wel goed verbonden met de metropool waardoor dit zeker een interessante optie is om goedkoop te vliegen naar Rome.

Vanuit Rotterdam vertrekt één keer per dag een vliegtuig naar Rome met Transavia. Het is interessant om zo nu en dan de site van deze maatschappij in de gaten te houden omdat zij dikwijls vluchten tegen een redelijk laag tarief aanbieden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021