Excite

Vliegticket naar Vancouver

Wist je dat Vancouver is uitgeroepen tot de allermooiste stad ter wereld? Behalve dat het een fantastische stad is, is het Canadese Vancouver ook nog eens ideaal gelegen. Veel mensen zeggen dat de stad ze doet denken aan Amsterdam, mede doordat de stad zo multicultureel, modern en vrijdenkend is. Op een uurtje rijden van de stad kun je bovendien uitstekend wintersporten. Dat klinkt toch als de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie?

Naar Vancouver vlieg je in iets minder dan tien uur (zonder overstap). Vanaf Schiphol gaan er rechtstreekse vluchten naar de stad. Onder andere Martinair vliegt naar Vancouver vanaf Amsterdam. Deze luchtvaartmaatschappij biedt bovendien nog wat extra’s: voor een relatief kleine bijbetaling kun je in de comfort class zitten in plaats van in de economy class. Tijdens een lange vlucht is dat erg prettig. Op de terugweg heb je bovendien meer aan die extra ruimte, omdat je waarschijnlijk gemakkelijker kunt slapen.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets voor Vancouver, dan kun je overwegen om vanaf een andere luchthaven dan Schiphol te vertrekken. Vergelijk daarom goed de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen en reisaanbieders, omdat een reisje vanaf Dusseldorf of Brussel je soms honderd(en) euro’s kan schelen.

Verder heb je diverse reisaanbieders die losse tickets verkopen tegen een gereduceerd tarief. Vaak kopen deze aanbieders vooraf vliegtickets groot in, zodat ze uiteindelijk goedkoper kunnen worden doorverkocht. Goedkope vliegtickets naar Vancouver vind je daarom bijvoorbeeld ook op Exit-reizen.nl, waar je al vanaf zo’n zeshonderd euro een retourticket te pakken hebt.

Afbeelding: Flickr, jonrawlinson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020