Excite

Goedkoop vliegticket Nador

Nador ligt in het noordoosten van Marokko en is in opkomst als een populaire vakantiebestemming. De havenstad is een handelsknooppunt en combineert goudgele stranden met sfeervolle straatjes en de prachtige natuur van het Rifgebergte. In Nador, dat 180.000 inwoners heeft, kan je het echte Marokkaanse leven proeven!

Het vinden van een goedkoop vliegticket naar Nador klinkt misschien als een flinke opgave. Maar als je de juiste websites weet te vinden, is het een fluitje van een cent. Wil je goedkoop op vakantie of je familie in Marokko bezoeken? Zoek je ticket aan de hand van de volgende tips.

Een goede manier is om de prijzen van vliegtickets op te zoeken en te vergelijken op websites zoals Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl en Worldticketcenter.nl. Het loont om flink wat tijd in deze zoektocht te investeren. Afhankelijk van het moment dat je boekt, kunnen er flinke prijsverschillen tussen de tickets bestaan. En soms heeft een bepaalde vliegtuigmaatschappij net die ene scherpe aanbieding. Omdat veel prijsvechters op Nador vliegen, valt je vliegticket nooit echt duur uit.

Meestal is Schiphol het startpunt van je vakantie, maar op veel plekken buiten de Randstad is het net zo aantrekkelijk om vanaf een buitenlandse luchthaven te vertrekken. Prijsvechters zoals Ryanair bieden goedkope vluchten aan vanaf Brussel, Düsseldorf, München, Keulen/Bonn en Charleroi. Je kunt geld besparen door deze opties goed te onderzoeken. Een vliegreis vanaf Amsterdam naar de internationale luchthaven van Nador duurt drie uur. Na aankomst staan er taxi's klaar.

Nador is niet alleen een gezellige Marokkaanse stad, het ligt ook gunstig gesitueerd om andere bezienswaardigheden in het land te bezoeken. Een excursie naar de historische Spaanse enclave Mellila behoort tot de mogelijkheden. En de bekende kustplaats Tanger ligt op reisafstand. Van daaruit kan men verder reizen naar Fes, Marrakech en Casablanca. Ook natuurliefhebbers kunnen in Nador hun hart ophalen, want de stad wordt omzoomd door de ongerepte natuur van het massieve Rifgebergte.

Nador is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een echte toeristenbestemming, zonder zijn authentieke en knusse karakter te verliezen. Er zijn nieuwe boulevards aangelegd en moderne hotels gebouwd. In combinatie met de cultuur, de gastvrijheid van de lokale Berberbevolking en de stranden zorgt dit voor een zomerse vakantiemix.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020