Excite

Boek een vliegticket naar mondain Nice

Een vliegticket naar Nice aan de Franse Riviéra vind je op het internet. Op speciale websites zoals Cheaptickets.nl, Goedkoopstevliegtickets.nl en Vliegwinkel.nl kan je zien wat de verschillende maatschappijen voor je in de aanbieding hebben. Deze websites laten ook vluchten van de prijsvechters zien, zoals Ryanair en Easyjet. Je hoeft alleen de datum van vertrek in te voeren en de website biedt je snel een overzicht van de beschikbare vluchten, de prijzen en de aanbiedende maatschappijen.

VLIEGTICKET NICE: WAAR TE VINDEN?

Het loont zeer de moeite om goed te zoeken en te vergelijken. Soms vind je net die ene scherpe aanbieding en bespaar je tientallen euro's. Zeker in het hoogseizoen is het verstandig om tijdig een vliegticket naar Nice te zoeken. Denk niet alleen aan Schiphol, maar kijk ook naar vluchten vanaf kleinere luchthavens in Nederland en vanuit België en Duitsland. Die hanteren soms lagere luchthavenbelastingen. Ook kan je de prijs van je vliegticket drukken door alleen handbagage mee te nemen. Klik bij aanbiedingen op internet altijd even op 'betalen', want soms wordt de totaalprijs niet weergegeven en zijn er nog extra kosten. Deze tips kan je natuurlijk ook voor andere bestemmingen gebruiken. De genoemde websites bieden ook een vliegticket aan naar Bangkok, New York, Wenen of Kaapstad. En goed zoeken, levert ook hier dividend op.

LUCHTHAVEN VAN NICE

De luchthaven van Nice bedient de hele Cote D'Azur en is één van de drukste vliegvelden van Frankrijk (alleen Charles de Gaulle in Parijs is drukker). De internationale jetset maakt gebruik van Nice Cote D'Azur Airport om naar hun villa's in de heuvels te reizen, maar ook jij kan op deze luchthaven je vakantie beginnen. Het vliegveld van Nice ligt zeven kilometer buiten de stad en heeft ook goede verbindingen met St. Tropez, Monaco, Antibes, Cannes en andere vakantieresorts in de regio.

AUTOHUUR EN OPENBAAR VERVOER

Op de luchthaven van Nice heb je de gelegenheid om een auto te huren. Je kunt vooraf het aanbod bekijken op Easyterra.nl, maar ook ter plekke een auto huren aan de balie van één van de zeven bedrijven in de twee terminalgebouwen. Vanaf het vliegveld vertrekken treinen naar Nice en andere steden in de regio, maar met een huurauto kan je direct de weg op. Meer informatie over het vliegveld van Nice vind je op Airportdesk.nl.

NICE EN OMGEVING

Aangekomen in Nice zal de verveling geen moment toeslaan. De Franse stad heeft fraaie stranden aan de azuurblauwe Middenlandse Zee, een mooie promenade, een luxe jachthaven, leuke winkelgebieden en een mondain uitgaansleven. Ook reis je zo verder naar St-Tropez of het luxe stadstaatje Monaco. Verder zijn Roquebrune en San Remo in Italië nabij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020