Excite

Vliegticket naar Noorwegen: Oslo

Oslo heeft maar liefst drie vliegvelden, maar twee ervan worden gebruikt voor internationale vluchten. De luchthavens zijn Oslo Gardermoen (OSL) en Sandefjord Airport Torp (TRF). De belangrijkste en bekendste luchthaven is Gardemoen. Hier kun je ook heel goed belastingvrij winkelen. Een goedkoop vliegticket naar Oslo is goed mogelijk, omdat er veel budgetmaatschappijen naar de vliegvelden in Oslo vliegen.

Je kunt met goedkope luchtvaartmaatschappijen als Sterling, Norwegian en RyanAir naar Oslo vliegen. Wanneer je met RyanAir vliegt, moet dit naar Sandefjord Airport. En je kunt vanaf Düsseldorf Weeze vliegen. Let wel op dat Sandefjord ruim honderd kilometer buiten Oslo ligt. Wanneer je naar Sandefjord vliegt, zijn er speciale treinen die naar Oslo vliegen. Deze treinen zijn afgesteld op de aankomsttijden van RyanAir. De tocht met de trein duurt zo'n twee tot drie uur.

Ook Gardemoen ligt niet dichtbij Oslo, namelijk zo'n 48 kilometer van de stad vandaan. Ook vanaf dit vliegveld kun je de speciale trein nemen. Dit is de Airport Express Trein en rijdt maar liefst 210 kilometer per uur. Dit betekent dat je in ongeveer twintig minuten in Oslo bent. Het is ook mogelijk de bus te pakken.

Als je een vliegticket naar Oslo zoekt, dan kun je deze online kopen. Het makkelijkste is om de prijzen met elkaar te vergelijken en zo de goedkoopste vliegtickets te zoeken.

(photo © beamillion)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020