Excite

Jouw ticket to the tropics: een vliegticket naar Thailand

Gerard Joling wist het al in 1985, maar een ticket to the tropics is de beste manier om uit het regenachtige Nederland te ontsnappen. Genoeg van harde wind en te weinig ruimte op het terras en strand om lekker te ontspannen? Kies dan een tropische bestemming voor je volgende vakantie en boek een vliegticket naar Thailand.

Bestemming Thailand

Thailand is al jaren een favoriete bestemming onder heel veel toeristen. Dat is niet raar, Thailand is heel toegankelijk en betaalbaar en biedt voor elk type vakantie genoeg mogelijkheden. Wil je cultuur opsnuiven en veel tempels bezoeken? Wil je een actieve vakantie met duiken, klimmen en wandelen? Of wil je lekker ontspannen aan het strand in één van de vele luxe resorts? In Thailand is alles mogelijk en dat is precies waarom jaarlijks zoveel reizigers een fantastische tijd beleven in het land van de eeuwige glimlach.

Populairste gebieden

Met meer dan 3000 kilometer kusstrook én een groot aantal eilanden, is er genoeg keuze voor zonaanbidders om een fijn plekje op het strand uit te zoeken. De provincie Krabi aan de westkust van Thailand heeft de typische rotsen die we allemaal zagen in de James Bond film The Man with the Golden Gun en in de verfilming van de roman The Beach. Aan de oostkust zijn de eilanden minder rotsachtig, Koh Tao biedt vele mogelijkheden om te duiken en Koh Phangan is hét backpackers-eiland bij uitstek met feesten tot in de vroege uurtjes. In het uiterste Noorden kun je op expeditie in de oerwouden en overnachten bij inheemse stammen voor een unieke vakantie ervaring.

Vliegticket Bangkok

Als je naar Thailand wil vanuit Europa, kun je het makkelijkst vliegen op Bangkok. Het internationale vliegveld Suvarnabhumi biedt vele mogelijkheden om door te vliegen naar meer exotische locaties in Thailand, zoals Krabi of het eiland Koh Samui. Vaak is het echter goedkoper om een paar dagen in Bangkok te verblijven en mogelijkheden zoals busvervoer uit te zoeken. Dit kan je soms honderden euro's besparen.

Dus, zin gekregen in een tropische vakantie in Thailand? Boek dan snel jouw ticket naar de tropics en voor je het weet lig je lekker onder een palmboom, de stress van Nederland helemaal vergeten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020