Excite

Reizen naar de zon: koop een vliegticket voor Thailand

Thailand is de laatste jaren steeds populairder geworden bij toeristen. Dit betekent dat er steeds meer aanbiedingen zijn voor een vliegticket naar Thailand. Het kan dus absoluut lonen om eens goed op internet te vergelijken, want de vliegtickets heb je in veel verschillende prijsklassen.

Thailand heeft meerdere internationale luchthavens, bijvoorbeeld in Bangkok, Phuket, Hat Mai en Chiang Mai. Behalve deze internationale luchthavens, zijn er ook nog veel nationale luchthavens, ideaal wanneer je ergens in de buurt moet zijn. Je stapt dan over in Bangkok en komt gemakkelijk aan bij de bestemming waar je wilt zijn.

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Thailand vliegen, zoals Lufthansa, Singapore Airlines en Malaysian Airlines. De laatste twee worden gezien als de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Onderweg kun je overstappen bijvoorbeeld op Frankfurt, Kuala Lumpur of in Singapore. Eventueel kun je er zelfs nog een leuke stedentrip van maken in Kuala Lumpur of Singapore en een paar dagen later verder vliegen naar Thailand.

Omdat Thailand niet naast de deur ligt, zijn vliegtickets best prijzig. Toch is het mogelijk om de goedkoopste vliegtickets te vinden. Dit doe je door op internet de prijzen met elkaar te vergelijken. Er zijn veel vergelijkingssites die de goedkoopste tickets voor je vinden. Je kunt dan ook precies zien hoe vaak en waar je moet overstappen. Een dag eerder of later vertrekken kan ook vaak al erg in de prijs schelen. Het kan dus handig zijn hier ook een beetje mee te spelen.

(photo © eustaqio)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020