Excite

Vliegticket voor Canadees Vancouver

Boek een vliegticket naar Vancouver. Dit kun je doen omdat je een stedentrip wilt maken, of misschien kies je voor een rondreis door Canada. Het is ook goed mogelijk dat je voor zaken naar Vancouver moet. Er zijn in ieder geval meerdere opties om naar Vancouver te vliegen.

Vlieg bijvoorbeeld met de Nederlandse maatschappij KLM. KLM heeft de mogelijkheid voor een rechtstreekse vlucht, of eentje met overstap in Calgary. Vlieg je rechtstreeks, dan doe je er ongeveer 9 uur over. Ga je via Calgary, dan duurt het zo'n 13 uur.

Je kunt ook met United Airlines vliegen. Deze luchtvaartmaatschappij heeft dagelijkse aanbiedingen van Amsterdam naar Vancouver. Dit is een rechtstreekse vlucht. Het is ook mogelijk om onderweg over te stappen, bijvoorbeeld in Londen, Chicago of Denver. Of kies voor Air Canada. Deze heeft geen rechtstreekse vluchten naar Vancouver, dus je kunt vliegen via Frankfurt, Calgary of Toronto.

Houd er rekening mee dat een vliegticket vaak goedkoper is wanneer je ergens overstapt, maar dat het overstappen wel voor meer reistijd zorgt. Als je overstapt in de Verenigde Staten, dan zul je een formulier van ESTA moeten invullen. Dit kan online. Zonder dit formulier mag je Amerika niet in en dit kan ook problemen opleveren wanneer je alleen maar wilt overstappen in de Verenigde Staten. Het kost je 14 dollar om dit visum aan te vragen.

Vergelijk de verschillende vliegtickets met elkaar en bepaal met welke luchtvaartmaatschappij jij naar Canada zult vliegen. Kijk naar de prijs en reistijd. Een dag eerder of juist later vertrekken kan ook verschil maken in de prijs van je vliegticket.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020