Excite

Goedkoop vliegen dankzij een vliegticket veiling

Wil je eens een vliegticket naar Bangkok boeken, maar zijn de kosten eigenlijk wat te hoog voor je budget? Er zijn mogelijkheden. Je kunt natuurlijk last minute aanbiedingen in de gaten houden, maar je kunt je ook storten op de vliegticket veiling. Dan bied je voor tickets die nog niet verkocht zijn of toch niet gebruikt kunnen worden. Doordat je biedt, heb je zelf de prijs voor een groot deel in de hand.

Online bieden op vakanties

Een echt bekende vliegticket veiling is Vakantieveilingen.nl. Je kunt hier bijvoorbeeld niet alleen op een vliegticket naar Bangkok bieden, maar ook op complete vakanties. Vakantieveilingen.nl is een zeer gebruiksvriendelijke site, die al eens de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards gewonnen heeft. Overigens kun je hier ook bieden op een avond in een restaurant, een dagje weg of een beautybehandeling. De meeste veilingen beginnen al bij €1, dus als je op tijd bent, kun je ontzettend voordelig ergens naar toe. Let er wel op dat er altijd administratiekosten bij gerekend worden. Die zijn overigens niet heel hoog.

Re-ticket

Een alternatief is Re-ticket.com. Daar kunnen mensen hun vliegtickets verkopen, bijvoorbeeld als ze onverwachts toch niet op reis kunnen gaan, terwijl ze daar wel op gerekend hadden. Jij kunt er vervolgens op bieden. Degene met het hoogste bod krijgt de tickets uiteindelijk. Wil je per se een vliegticket naar Bangkok? Dan kun je een melding invoeren en krijg je bericht op het moment dat er een dergelijk ticket wordt aangeboden. Daarvoor moet je je wel (gratis) registeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021