Excite

Vind een goedkoop vliegticket naar Wenen

Wil jij eens naar Wenen? Dan heb je een vliegticket voor Wenen nodig. Er zijn talloze plekken waar je vliegtickets kunt vinden, maar hoe vind je de goedkoopste?

De luchthaven die veel gebruikt wordt door budgetmaatschappijen is Vienna International Airport (VIE). Deze luchthaven heeft als bijnaam 'Schwechat'. De luchthaven heeft de hoogste toren van Europa, namelijk 109 meter hoog. Ook is de luchthaven zo'n achttien kilometer buiten de stad gelegen. Met de City Airport Train kun je naar het centrum van Wenen reizen.

Wanneer jij goedkoop wilt vliegen naa Wenen, heb je een budgetmaatschappij nodig. Enkele goedkope maatschappijen die hierheen vliegen zijn Air Berlin en Germanwings. Dit zijn inderdaad twee Duitse luchtvaatmaatschappijen en je moet dan ook vanaf luchthavens als Düsseldorf en Berlijn vertrekken.

Wil je liever niet vanuit Duitsland vertrekken? Dan kun je natuurlijk ook vanuit Schiphol, Eindhoven of Rotterdam gaan. Er zijn ook andere maatschappijen die naar Wenen vliegen. Deze kunnen iets duurder zijn, maar wanneer je goed zoekt kun je ook hier goede aanbiedingen vinden. Eventueel kun je ook eerst naar Berlijn vliegen om daar over te stappen. Dit neemt echter wel veel tijd in beslag.

Het is raadzaam om prijzen goed met elkaar te vergelijken. Hoeveel kosten de vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen en waar ben je het goedkoopste uit? Het kan vaak ook schelen als je een dag eerder of juist een dag later vliegt. Op internet heb je veel sites waar je vliegtickets met elkaar kunt vergelijken. Ga bijvoorbeeld eens naar vliegtickets.nl of expedia.nl. Ook een reisbureau kan je helpen met het boeken van een goedkope vlucht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020