Excite

Vliegticket kopen voor Wenen

Het kan een aardige zoektocht zijn, een vliegticket naar Wenen. Er zijn immers verschrikkelijk veel aanbieders welke allen beweren de meest comfortabele reis tegen de laagste prijs te bieden. Hierdoor kan het erg lastig zijn om dat ene goedkope ticket naar je wens te vinden.

Het vliegveld van Wenen is Vienna International Airport (VIE), een vliegveld dat op circa 18 kilometer van de stad Wenen gelegen is. Het vliegveld is vanaf het centrum van Wenen goed bereikbaar met de City Airport Train (CAT), een snelle treinverbinding die je in circa 16 minuten van de binnenstad van Wenen naar het vliegveld brengt.

Er worden verscheidene vliegtickets naar Wenen aangeboden. Er zijn diverse vliegmaatschappijen die goedkope vliegtickets naar Wenen aanbieden. Vanuit Nederland kan je met ARL, Lufthansa en Austrian Airlines goedkope tickets naar Wenen boeken. Vanuit België kan je met Brussels Airlines en Austrian Airlines goedkoop naar Wenen. Vanuit Duitsland vlieg je met de maatschappijen Air Berlin, German Wings en LTU goedkoop naar Wenen. Hoewel België en Duitsland ver weg kunnen lijken, kan een vlucht vanaf een vliegveld in deze landen inclusief de reiskosten er naar toe soms goedkoper zijn dan een vlucht uit Nederland.

Zoals bij elke vliegreis is het ook wat betreft vluchten naar Wenen verstandig om op vergelijkingssites de actuele prijzen met elkaar te vergelijken. Het is eveneens handig om te zoeken naar last minutes, waarbij je slechts enkele dagen van te voren kunt boeken tegen een doorgaans erg voordelige prijs. En onthoud, niets is zo veranderlijk als de luchtvaart, dus het kan geen kwaad om eerst rustig te tijd te nemen voor je een vlucht boekt, wie weet komt er nog wel iets goedkopers op je pad!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020